European School Sport Day 2022

Școala Gimnazială nr.10 Suceava s-a alăturat și în acest an proiectului „European School Sport Day 2022”.
European School Sport Day 2022 este organizat și coordonat la nivel european de Hungarian School Sport Federation, Ungaria având coordonator național Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava. Organizatori au fost profesorii școlii Coltuneac Marius, Maftei Gabriela, Puiu Bogdan, Vancea Andreea.
Deviza proiectului a fost Going Green in Sport! Acest slogan ne-a invitat să generăm o multitudine de activități sportiv-recreative în aer liber, constientizând astfel că exercițiile în aer liber te pot ajuta să te simți că aparții locului, te stimulează să-ți aprofundezi conexiunea cu mediul înconjurător și să-ți sporești aprecierea pentru frumusețea din jur.
Evenimentul dedicat Zilei Europene a Sportului a avut loc la baza sportivă a Școlii Gimnaziale nr. 10 Suceava și in Zona de agrement din apropierea școlii.
Semnalul evenimentului a fost dat de Cross-ul copiilor desfășurat in zona de agrement , pe malul Sucevei. La activitate a participat vicecampioana naționala Andreea Vancea împreuna cu profesorii școlii. Pe terenul de fotbal s-a desfășurat meciurile claselor de gimnaziu arbitrate de invitatul specială domnul fotbalist Daniel Balan.
Felicitări tuturor celor implicați!