Peach

“PEACH – PARENTS AS EDUCATIONAL ASSURANCE FOR” THEIR CHILDREN”

                      Proiect desfăşurat în perioada  2005-2008

            

            Obiectivele acestui proiect au fost focalizate pe găsirea unor oportunităţi de implicare a părinţilor în viaţa şcolară a copiilor lor, de susţinere nu doar financiară, ci mai ales morală, de implicare activă în a petrece cât mai mult timp cu copiii lor, ca suport educaţional, prin participarea la activităţi derulate în comun, în cadrul şcolii.

           Parteneriatul a constat în patru instituţii din trei ţări europene, România, Finlanda şi Turcia (două şcoli). Au fost implicaţe deopotrivă instituţii de învăţământ primar, gimnazial şi liceal, precum şi parteneri asociaţi din toate cele trei ţări.

           Activităţile desfăşurate au fost comune şi individuale, constând în activităţi cu şi pentru părinţi, schimburi de experienţă, întâlniri de proiect, în fiecare an în fiecare ţară.

          Produsele finale s-au realizat aşa cum au fost ele concepute în formularul de aplicaţie, un CD, website-ul proiectului, expoziţii foto, e-book, suport de curs „Arta de a fi părinte”, în limba engleză, precum şi 8 apariţii ale revistei “Părinţi în Europa”.

             Parteneriatul a fost eficient şi productiv şi cu toţii am apreciat foarte mult ceea ce am realizat în cadrul lui, de-a lungul celor trei ani.

 

.