Activităţi extraşcolare

Fotografie1897

 1 DECEMBRIE 2013

 

Vineri 29 noiembrie 2013, elevii şi cadrele didactice au sarbatorit anticipat Ziua Naţională. Manifestarea a fost coordonată de către domnul profesor de istorie Petru Lupuca.

La început a fost prezentată semnificaţia acestei zile, după care, un grup de elevi din clasele V-VIII au susţinut un recital de muzică şi poezie patriotică.

Duminică 1 Decembrie, ca în fiecare an, vom fi prezenţi împreună cu conducerea şcolii la Monumentul Eroilor din cartierul Burdujeni, unde vom depune o coroană de flori si vom participa la activităţile ce vor avea loc.

 1 DECEMBRIE

Astăzi, 1 Decembrie 2012, elevii şcolii noastre au depus o coaroană de flori la Monumentul eroilor din cartierul Burdujeni

Copiii din clasele gimnaziale, însoţiţi de domnul director Dumitru Chiuariu, profesori şi părinţi au mers în grup organizat pe traseul Şcoala nr. 10-Monumentul eroilor (din faţa Primăriei). După depunerea coroanelor a fost oficiată o slujbă de pomenire, după care elevii au marcat evenimentul cu un program de cantece şi poezii patriotice.

.

 

Activitaţi dedicate Zilei Naţionale a României la care au participat elevii, joi 29 noiembrie, coordonator fiind d-nul profesor de istorie Petru Lupuca

 

.

 

 

 

BANCHET LA CLASELE A VIII-A

PostDateIcon June 8th, 2012 | PostAuthorIcon Author: admin | PostEditIcon Edit

Vineri 8 iunie, elevii din clasele a VIII-a şi-au luat rămas bun. A avut loc un curs festiv, unde elevii, alături de părinţi şi profesori au depănat amintiri şi au evocat momente plăcute din timpul anilor de şcoală. Emoţiile au pus stăpânire pe participanţi, indiferent din care categorie făceau parte.

După curs a urmat petrecerea de absolvire.

Posted in Uncategorized | PostCommentsIcon No Comments »

EXCURSII

PostDateIcon June 4th, 2012 | PostAuthorIcon Author: admin | PostEditIcon Edit

Pe 2 şi 3 iunie 2012 elevii claselor a V-a C şi D au fost într-o excursie pe traseul Suceava-Botoşani-Iasi.

 

 

1 iunie

Joi 31 mai 2012, elevii claselor V-VIII au sarbătorit Ziua copilului participând la doua activităţi deosebite:

 

– Serbarea şcolară, în cadrul căreia reprezentanţi din fiecare clasă de gimnaziu au susţinut câte un moment artistic sau au prezentat ţări din Europa

 

– Discoteca -unde copiii au dansat pe diverse ritmuri, specifice vârstei.

 

.

 

Elevii claselor a III-a B şi a V-a A coordonaţi de prof. Mihaela Guzu (Lb. Engleză) au participat la Concursul naţional „Poftiţi  la teatru!”, desfăşurat la Ipoteşti în data de 27 mai 2011.

.

 

Hallowen 2010 -prof. coordonator Mihaela Guzu

 [nggallery id=13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *